torsdag 26 februari 2009

Hazard to myself

Idag försov jag mej en del. Tänkte kliva upp runt tio men det måste ha kommit en sköldpadda hit och tryckt en del på snooze-knappen, så jag vaknade typ klockan ett istället. Struntade i att dra ner till stan och spela in musik eftersom det blev så sent, tänkte att jag kunde fixa en del här hemma istället, typ städa bort lite gamla grejer och programmera en del på emils webbsida och så. Det har gått rätt bra faktiskt! Däremot känner jag mej lite för nördig just nu.

Den stora frågan är... alltså jag kan inte förstå det här... varför har jag den här låten på hjärnan? Det är inte bara idag, jag har nynnat på den här flera gånger den senaste veckan! VAD FAN ÄR GREJEN...??? Dessutom är det tydligen Pink som sjunger den och inte Avril Lavigne, vilket jag antog att det var!
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar