söndag 8 februari 2009

Konceptalbum

Jag sitter och lyssnar på Bowie såhär en söndageftermiddag, ska gå och lägga mej tidigt som fan ikväll eftersom jag ska kliva upp klockan fyra och jobba... Men jag blev just sjukt sugen på att göra ett konceptalbum! Ett album som är ett album liksom. Gjort för att lyssna på som ett album. Så jag ska ta och fundera lite på hur de låtar jag har skrivit hittills egentligen passar ihop, vad de har gemensamt och så vidare. Vilka som kan få lite drömmande intron och vilka som kan vara i samma tonart och mer eller mindre gå ihop, och så såklart vad låttexterna handlar om. Tidigare låtar har ju framförallt handlat om kärlek i alla former och om alienation möjligtvis... vad de nya låttexterna handlar om vet jag faktiskt inte lika enkelt. Dags att spela in demos på de nyaste Tvivelfrontlåtarna med andra ord, och sen försöka ta ut en riktning... : )

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar