söndag 22 februari 2009

Självdisciplin i en otacksam värld

Igår laddade jag upp med en bra lunch och en powerking, drog ner på stan full med motivation att äntligen jobba lite med att spela in demos av några nya låtar jag skrivit. Möttes av världens stökigaste replokal, så jag började städa och göra fint, bära in ett bord att ha datorn på, dra kablar som de skulle vara, och sådär. Lite tröttare men fortfarande sugen på att spela in fick jag reda på att hela Pipeline var uthyrt resten av dan. Det var inte läge att hänga där, speciellt inte läge att spela in musik - man vill ju gärna ha förstärkarna vridna ganska högt så att det låter bra.

Så istället för att komma framåt med mitt liv som rockstjärna så var det bara att dra vidare och göra roliga, meningslösa grejer istället för nyttiga, kreativa grejer. Umgicks lite med Kim, Robert och Emil ett tag och sen drog jag på fest hos Hampus. Tänkte bara säga artigt säga hej och gratulera Caisa som har fyllt 20 rätt nyligen men jag blev kvar där hela kvällen faktiskt.

Så idag gör jag ett nytt försök att bli rockstjärna, just nu håller jag på att installera wine, som kanske kan hjälpa mej att köra cubase under min linuxinstallation... i såna fall kan jag programmera trummor här hemma istället för att dra ner till Pipeline och eventuellt tvingas möta världens otack för att jag är en driftig människa just nu. Önska mej lycka till.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar