måndag 16 mars 2009

Hybris

Jag har sovit mellan 0650 och 0830 ungefär inatt. Nu ska jag laga lite matlåda och dra ner till stan för att fortsätta spela in "Autopilot", antagligen kommer jag återigen att drabbas av hybris samt känna den lite svindlande känslan att jag jobbar med mitt testamente. Antagligen kommer jag återigen att tycka att det känns lite läskigt men man får inte vara rädd, däremot kan man vara låtsaspretto om man egentligen inte är särskilt pretto.

Jag läste ut Tärningsspelaren nyss förresten. Fan vad bra den är.

Jag lyssnar på Melody Clubs debutalbum nu förresten. Fan vad kluven jag är till det. Det är väldigt bra poplåtar som hits räknat (medryckande melodier, jävligt mycket tryck i bas och trummor, väl genomarbetad produktion) men det är ju å andra sidan så hysteriskt pumpande att man efter ett tag inte orkar ryckas med mer utan bara blir likgiltig till det. Texterna har ungefär noll substans även, det är väl möjligtvis sista låten Golden Day som är okej. Jaja, vafan, det är partymusik och bra musik att se på konsert, inte så mycket att tjafsa om faktiskt... Vi hörs.

1 kommentar :