onsdag 4 mars 2009

Strip music, och att tufffa vidare.

Jag lyssnar på Strip Musics första, självbetitlade album just nu. Det är jävligt bra! Men jag är van att lyssna på demoinspelningarna som fanns innan skivan blev till, så det låter lite annorlunda... ändrade textrader är alltid skitroligt att hitta, då kan man fundera på varför de valde en rad framför en annan och sådär. Skivan är ganska... matig, pumpande vilket såklart är mäktigt när det handlar om tunga gitarrer och bas + synthstrings ovanpå allting men det känns som om det är lite för mycket, så att det är svårt att spela musiken högt för att kunna njuta av melodierna för det man hör är mest trycket från basen och gitarrerna. Antagligen beror det rätt mycket på mastringen...

Nu ska jag i alla fall dra ner till stan och jobba vidare med inspelning - Kid Icarus och SWW är i stort sett klara, det ska läggas ett par körer och sådär bara. Sen är det dags att börja spela in en demo på Summer och det kommer bli roligt för det är en låt som jag är hyfsat jävla nöjd med!

I övrigt så har jag börjat göra en ny webbsida till indielabeln Sound and Vision Unit, som förhoppningsvis blir lite snyggare och roligare än den förra som var baserad på en blogg. :)


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar