torsdag 12 mars 2009

Spelningar på g.

First off, tack för kommentarerna på de senaste två, lite ovanligt tunga inläggen! En dag ska jag lära mej svara på kommentarer direkt istället för att skjuta upp det med tanken att "jag kommer nog på nåt bättre att svara sen"...

Nummer två, kom och kolla när vi spelar. Det blir antagligen livepremiär för låten "Kid Icarus"! Datumen är

20 Mars Pipeline (med 12 Dollars, NED, Nederbörd)
28 Mars Sundsvalls Kårhus

Nummer tre, jag har varit på vårdcentralen äntligen och träffat en läkare och tagit prover. Hon lyssnade på vad jag sa och verkade förstå men ville ändå hela tiden få det till att min kropp funkar hur bra som helst och att det är psyket som löser ut en massa fysiska symptom som skakningar osv. Hoppas proverna säger nåt annat, jag vill verkligen bara få medicin mot att nån hormonnivå är fel eller nånting nu och sen bli frisk, inte känna att jag måste gå på antidepp i flera år (igen) för att bota en eventuell depression som inte ens visar sej genom nedstämdhet eller apati utan genom en kropp som inte funkar även fast jag tänker (hyfsat) klart. Vi får se hur det går...

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar