torsdag 19 mars 2009

Leva livet

I morron tänkte vi göra en bra spelning. Idag har vi repat en del. Det gick bra, som fan. Fokusera. Det kommer nog en del folk så man får hoppas att dom fattar vad det handlar om.Det kan nog bli en del fest efteråt, får jag för mej. Jag får hoppas att jag inte slår sönder nånting, de senaste två dagarna har jag varit jävligt rastlös men inte vågat till exempel dra ut och springa så långt jag kan bara för att trötta ut mej (eftersom jag inte vill bli sjuk eller så) men det fixar sej säkert.

I alla fall, det är dags att dra till biblioteket och låna fler böcker vid tillfälle. Har ni tips så hör av er. Jag gillar att läsa saker i stil med Tärningsspelaren och såna som får en att ifrågasätta sina invanda banor. Jag vill bredda min verklighetsuppfattning ungefär. Sen finns det såklart ett gäng böcker som jag vill läsa bara för att jag inbillar mej att dom är bra... till exempel Inferno.

Aja, vi ses i morron, ha det bra.

1 kommentar :

  1. "Mästaren och Margerita" är em sjukt bra bok...klart läsvärd! och jättekonstig, lite tålamod krävs nog för den är helt obegriplig iaf 150 sidor! Men sen när allt klarnar - hej vad bra den blir!

    /Siri

    SvaraRadera